گوشت گوسفندی بخوریم یا گوشت گوساله ؟ سوال بسیاری از افراد می باشد. از آنجایی که گوشت گوسفند و گوشت گوساله یکی از نیازهای روزمره مردم می باشد. لازم است اطلاعاتی در رابطه با این دو نوع گوشت داشته باشید.
گوشت گوسفندی در کشور ایران از محبوبیت خاصی برخوردار می باشد. همچنین گرانترین گوشت در بازار می باشد. گوشت قرمز دام زنده گوسفند و گوساله به دلیل دارا بودن خاصیت های فراوان یکی از نیازهای اصلی بدن انسان در هر سنی می باشد.
برخی از مردم به راحتی طعم و عطر گوشت گوساله را از گوشت گوسفند تشخیص می دهند. و این نشانه وجود برخی تفاوت ها بین این دو گوشت قرمز می باشد. با ما همراه باشید تا برخی ویژگی ها و تفاوت های گوشت گوسفند و گوشت گوساله را مورد برررسی قرار دهیم.
نام سنتی گوسفند ضان می باشد. از نظر طب سنتی طبع گوشت گوسفند گرم و تر می باشد. در صورتی که شما در شرایط خاصی هستید که نمی توانید گوشت قرمز با طبع گرم و تر مصرف کنید لازم است در رابطه با طبع گوشت اطلاع داشته باشید.
از نظر طب سنتی طبع گوساله نیز گرم و تر می باشد. نکته مهمی که در رابطه با طبع گوشت گوساله وجود دارد، هر چه گوساله جوان تر باشد میزان گرمی آن به گوشفند نزدیک می شود. در حالت معمولی اگر سن گوساله بالا باشد طبع آن از نظر گرمی کمتر از گرمی گوسفند می باشد.
همچنین لازم است بدانید که طبع گاو از نظر طب سنتی گرم و خشک می باشد. اما نسبت طبع گرمی گاو نسبت گرمی گوسفند کمتر می باشد.
روش های مختلفی وجود دارد که بتوانید تفاوت گوشت گوسفند و گوساله را متوجه شوید. یکی از رایج ترین روش ها رنگ ظاهری گوشت قرمز می باشد. رنگ گوشت گوساله قرمز پررنگ و کمی تیره می باشد. اما برخلاف آن گوشت گوسفند قرمز روشن می باشد. این تفاوت یکی از بهترین روش های تشخیص تفاوت گوشت قرمز گوساله و گوسفند می باشد.
از دیگر روش های تشخص تفاوت گوشت گوساله و گوسفند بافت های گوشت می باشد. گوسفند دارای گوشتی با بافت های نرم و لطیف است که برای طبخ انواع غذاهای خورشتی و کبابی بسیار مناسب است. همچنین گوشت گوسفندی دارای عطر و بوی بسیار خوبی بوده و طعم خوشمزه ای را به غذا می دهد. علاوه بر طعم خوب گوشت گوسفندی رنگ و روی غذا با گوشت گوسفند بسیار زیباتر از غذای با گوشت گوساله می باشد.
هضم کردن گوشت گوسفندی نسبت به گوشت گوساله یا گاو آسان تر است. دلیل این مورد عطلانی و سفت بودن گوشت گوساله است. از طرفی هم چربی گوسفند نسبت به گاو و گوساله کمتر است.
در ادامه برخی ویژکی ها و خاصیت های گوشت قرمز دام زنده گوساله، گاو و گوسفند را می توانید مطالعه کنید.
کسب اطلاعات بیشتر درباره قیمت گوشت گوسفندی
گوشت گوسفند و گوشت گوساله را می توان به عنوان اصلی ترین نوع گوشت قرمز در ایران و شهرهای مختلف ایران اعم از: تهران، کرج، مشهد، اصفهان، اردبیل، تبریز، اراک و … دانست. هر دو گوشت گوسفندی و گوشت گوساله یا گاو دارای مزایا و خواص غذایی بسیار بالایی می باشند. مصرف هر دو نوع گوشت قرمز در هر سنی پیشنهاد و توصیه می شود، مگر در شرایط خاص.
برچسب های مهم